Banaz OSB'de İlk Resmi Toplantı

Banaz Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Yer Seçim Toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Şube Müdürü Bahattin Yıldız ve Mühendis Bülent Ayan koordinesinde Banaz Belediyesi ve ilgili tüm kurumların temsilcileri katıldı.

Banaz OSB'de İlk Resmi Toplantı Haberler

Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Şube Müdürü Bahattin Yıldız ve Mühendis Bülent Ayan koordinesinde ilgili tüm kurumların temsilcileri, Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’da katıldı.

Banaz Organize Sanayi Bölgesi yer seçimi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan Yer Seçim Komisyonu çalışmalarına belirlenen alan ile ilgili diğer kurumların görüşlerinin alınması için zorunlu olan çalışma toplantısı ile başladı.

Bakanlık tarafından belirlenen 203 hektarlık alanda kurulacak olan Banaz Organize Sanayi Bölgesi Uşak Seramik Fabrikasının olduğu Kızılcaören Köyü ve Gedikleri köyü yol ayrımına kadar olan kısımdan oluşuyor.

Banaz Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bakanlık tarafından  oluşturulan 1/25.000 ve 1/10000 ölçekli kadastral paftaların incelemesi yapılan toplantıda alınan görüşler değerlendirilerek onaylanmasının ardından 203 hektarlık alanda jeolojik etütler yapılacak.

Banaz Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.